Categorii
conferințe

„Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”

Conferința de medicina familiei cu participare internațională „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare” are loc în București între 22 – 25 martie 2023.

A fost o deosebită plăcere ca reprezentantul Fundației Ana Aslan Internațional să participe ca speaker în cadrul acestei excepționale conferințe.

Domnul Dr. Răzvan Ioan Trașcu, cercetător în cadrul fundației, a prezentat proiectul în cadrul lucrării intitulate „Cum îmbătrânim activ și sănătos? Personalizarea demersului digital – proiectul SMART BEAR”.

„Succesul proiectului depinde de abordarea multidisciplinară, rolul medicului de familie fiind crucial în identificarea și evaluarea pacienților eligibili, în elaborarea planului terapeutic integrativ al tuturor comorbidităților și în personalizarea demersului terapeutic; instrumentele digitale care pot fi elaborate pornind de la datele generate de proiectul SMART BEAR au potențialul de a deveni instrumente indispensabile medicului de familie, scutind timp și furnizând date utile în demersul diagnostic și terapeutic pe termen lung.”

Pentru informații privind proiectele derulate de fundație, vă invităm să accesați site-ul nostru: www.anaaslanacademy.ro.

Felicitări organizatorilor și tuturor celor implicați în derularea Conferinței de medicina familiei cu participare internațională 2023!