Categorii
conferințe

Stress Congress 2022

SMART BEAR, model de bune practici în utilizarea intervențiilor digitale personalizate pentru îmbătrânirea activă și sănătoasă.

În data de 8 octombrie s-au finalizat lucrările celei de-a V-a ediții a Stress Congress 2022, cu tema: „Stresul, provocare multidisciplinară în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare”.

Evenimentul național cu participare internațională este organizat anual sub Înaltul Patronaj al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în colaborare cu Fundația Ana Aslan Internațional și a inclus anul acesta peste 24 de ore dedicate analizei multidisciplinare a stresului, cu peste 60 de lectori români și internaționali din diverse specialități și domenii de expertiză, cu prezentări de înalt nivel științific și universitar.

Echipa care a reprezentat Fundația Ana Aslan Internațional a fost formată din Prof. Dr. Luiza Spiru (președinte), Dr. Mircea Mârzan (director general), Dr. Răzvan Ioan Trașcu (clinical case manager), Andreea Stamate (cercetător), Cosmina Paul (cercetător) și a prezentat Proiectul SMART BEAR ca reper de bune practici în utilizarea intervențiilor digitale personalizate pentru o îmbătrânire activă și sănătoasă, într-un panel pluridisciplinar dedicat cercetării științifice și tehnologiilor avansate care vizează o viață mai sigură și independentă a cetățenilor seniori, în contextul politicilor europene și naționale dedicate îmbătrânirii active.